Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Public lecture of Prof. Robert C Allen from Oxford

15 november 2011

Under the aegis of GGDC a new lecture series will be launched, the Maddison Master Class in Economic History and Development. The first event kicks off with a public lecture of Prof. Robert C Allen from Oxford, who has been a leading expert on the history of economic growth.

The event takes place between 15:30 and 18:30 on Monday 21 November in the Senaatskamer, Academy building. The topic should be very interesting for everyone in GGDC and it would be nice if we could show a strong turnout.

 

See the flyer

Laatst gewijzigd:10 november 2016 13:37

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...