Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Studente Notarieel Recht Maike Vredevoogd wint Ars Aequiprijs

24 oktober 2011

Ieder jaar wordt de Ars Aequi-prijs uitgereikt. Deze prijs is ingesteld om studenten te stimuleren een door hen geschreven wetenschappelijk artikel – al dan niet op basis van een scriptie – te publiceren. In 2009 publiceerde Ars Aequi het winnende artikel van Maike Vredevoogd over de uitlegmethoden van testamenten.

De jury: 'Het is een origineel artikel dat op een aansprekende wijze verschillende uitlegmogelijkheden voor testamenten bespreekt. In het artikel wordt daartoe een heldere probleemstelling geformuleerd die op systematische wijze wordt aangepakt, uitmondend in een helder antwoord. De vraagstelling van de auteur is origineel, waardoor het artikel als vernieuwend kan worden bestempeld.'

De prijs bestaat uit een geldbedrag van 1.000 euro.

Lees hier het artikel van Maike Vredevoogd: Haviltexen met testamenten: kunnen Haviltex en de cao-norm worden gebruikt bij de uitleg van uiterste wilsbeschikkingen?

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:28

Meer nieuws