Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Kabinetsbeleid schaadt groeivermogen Nederlandse economie, aldus Flip de Kam

22 september 2011

In de miljoennota zegt het kabinet het groeivermogen van de economie te willen versterken en pretendeert het bedrijven tegemoet te komen. 'Uit mijn berekening blijkt echter dat bedrijven te maken krijgen met lastenverzwaring', zegt professor Flip de Kam. 'Daarbij komt ook nog dat het kabinet wil vasthouden aan het regeerakkoord, waarin wordt gekort op onderwijs en infrastructuur, juist dé pijlers van onze groeipotentie.'

Lees het FEBlog van professor Flip de Kam.

Laatst gewijzigd:05 januari 2018 11:28

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...