Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Kabinetsbeleid schaadt groeivermogen Nederlandse economie, aldus Flip de Kam

22 september 2011

In de miljoennota zegt het kabinet het groeivermogen van de economie te willen versterken en pretendeert het bedrijven tegemoet te komen. 'Uit mijn berekening blijkt echter dat bedrijven te maken krijgen met lastenverzwaring', zegt professor Flip de Kam. 'Daarbij komt ook nog dat het kabinet wil vasthouden aan het regeerakkoord, waarin wordt gekort op onderwijs en infrastructuur, juist dé pijlers van onze groeipotentie.'

Lees het FEBlog van professor Flip de Kam.

Laatst gewijzigd:05 januari 2018 11:28
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....