Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prijs voor medewerker lerarenopleiding RUG

14 juni 2011

Dr. Theo C. H. Witte, werkzaam bij de lerarenopleiding van de Rijksuniversiteit Groningen, heeft samen met prof.dr. G.C.W. Rijlaarsdam en dr. D.H. Schram de prijs van de Vereniging voor Onderwijsresearch (VOR) en Vlaams Forum van Onderwijsonderzoek voor het beste artikel in de jaargang 2010 van Pedagogische Studiën gewonnen. Het artikel, Empirisch gefundeerde theorie voor literaire ontwikkeling en didactische differentiatie in de Tweede Fase, gaat over de totstandkoming van een didactisch instrumentarium voor het literatuuronderwijs in de Tweede Fase.

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:30

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 09 oktober 2018

  Er gaat al 80 jaar niets boven de Groningse sociologen

  De afdeling Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen bestaat 80 jaar. Dit viert de afdeling met studenten, stafleden en alumni op vrijdag 12 oktober met een feestelijk programma in het Grand Theater in Groningen.

 • 08 oktober 2018

  Onder de 1,5 graad temperatuurstijging: ‘Met snel en daadkrachtig handelen kan het nog’

  De temperatuurstijging wereldwijd onder de anderhalve graad houden: het heeft veel voordelen en het kan nog, maar dan moeten we snel en daadkrachtig optreden. Dat concludeert het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) in haar laatste rapport,...