Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Internationale workshop: Understanding the Legal Aspects of Energy Networks

25 mei 2011

Van 25 t/m 27 mei 2011 organiseert het Groningen Centre of Energy Law een workshop ten behoeve van de Academic Advisory Group (AAG) van de International Bar Association Section of Energy, Environment, Resources and Infrastructure Law. De bijeenkomst vindt plaats in het Honours College en heeft als thema Understanding the Legal Aspects of Energy Networks. De papers die gepresenteerd worden, vormen de basis voor een boek dat in 2012 onder redactie van o.a. Martha Roggenkamp bij Oxford University Press zal worden uitgegeven.

De deelnemers en leden van de AAG zijn allen specialisten in het energierecht en afkomstig van o.a. de Universiteit van Calgary (Canada), George Washington University (VS), Universiteit Maine (VS), University Autonoma Metrolipana (Mexico), Universidade Federal do Rio Grande do Norte (Brazilie), Universiteit van Melbourne (Australie), Tsinghua Universiteit (China), Universiteit van Ibadan (Nigeria), Universiteit van Almeria (Spanje), Universiteit van Clausthall Zellerfeld/Göttingen (Duitsland), Universiteit van Glasgow (VK), University College London (VK) en Universiteit van Copenhagen (Denemarken).

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd (delen van) de bijeenkomst bij te wonen. Gelieve op voorhand contact op te nemen met Martha Roggenkamp, hoogleraar energierecht. Zij is te bereiken via m.m.roggenkamp@rug.nl

Laatst gewijzigd:12 juli 2018 09:18
printView this page in: English

Meer nieuws