Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Proefschrift Dolf Plaggemars

16 mei 2011

Op donderdag 16 juni 2011 zal Dolf Plaggemars zijn proefschrift verdedigen over de de marktwerking in het notariaat. De titel van zijn dissertatie luidt: Is de notaris de markt meester?

De openbare verdediging vindt plaats in de aula van het Academiegebouw, vanaf 13.15uur.

Laatst gewijzigd:11 april 2019 12:07

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...