26 mei 2011

Promotie: mw. B. Veenstra, 11.00 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: The utility and effectiveness of an educational computer game aimed at improving ineffective learning behavior in preschool children

Promotor(s): prof.dr. P.L.C. van Geert, prof.dr. B.F. van der Meulen

Faculteit: Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

Zie persbericht: http://www.rug.nl/corporate/nieuws/archief/archief2011/nieuwsberichten/072_Veenstra

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:40