Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

VP van de maand: ESCAPE-aggregatie van Centrum voor Openbare Orde Handhaving

08 maart 2011

Vanaf februari 2011 looft SURFfoundation iedere maand een prijs uit voor de Verrijkte Publicatie (VP) van de maand. De eerste Verrijkte Publicatie die deze eer toekomt is de ESCAPE-aggregatie van het Centrum voor Openbare Orde en Veiligheid (COOV) van de Rijksuniversiteit Groningen.

Een Verrijkte Publicatie is een nieuwe communicatievorm in de wetenschap waarbij onderzoekers publicaties online beschikbaar kunnen maken in samenhang met ander materiaal. Denk daarbij aan onderzoeksrapporten, die open op internet beschikbaar zijn of filmfragmenten, waarin de onderzoeksmethode voor een breed publiek belicht wordt.

Om de mogelijkheden van Verrijkte Publicaties voor het voetlicht te brengen,  beloont SURFfoundation iedere maand van 2011 een goed voorbeeld van zo’n verrijking.

Lees op surffoundation.nl: Verrijkte Publicaties bieden juristen beter overzicht

Laatst gewijzigd:12 april 2019 10:35

Meer nieuws