Prof. mr. Jan Vis overleden

24 januari 2011

Op maandagavond 24 januari is prof. mr. Jan Vis overleden. Jan Vis is van 1973 tot 1995 aan de faculteit verbonden geweest, eerst als lector en vanaf 1980 als hoogleraar in het Staatsrecht. Hij was 77 jaar oud.

Hij was een veelzijdig auteur, een helder en levendig docent en een actief en betrokken lid van de facultaire en universitaire gemeenschap. Door zijn grote werkkracht wist hij zijn bijdrage aan de landelijke politiek te combineren met verschillende bestuurlijke functies binnen de faculteit, waaronder die van decaan in de periode 1979-1981.

De faculteit is hem veel dank en respect verschuldigd.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:24