Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Koninklijke onderscheiding voor professor Hubben

21 december 2010

Op donderdag 16 december 2010 nam de heer prof. mr. dr. J.H.A.M. Hubben (1947) uit Oosterbeek afscheid van zijn rol als vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van Koninklijke Kentalis. Bij deze gelegenheid werd hij vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Tijdens het mini-symposium “Toezicht houden in de context van fusie” reikte de burgemeester van Sint-Michielsgestel, mr. J.C.M. Pommer, hem de versierselen uit die bij deze onderscheiding horen.

Lees hier het persbericht van Koninklijke Kentalis.

Laatst gewijzigd:22 januari 2024 09:30

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...