Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Koninklijke onderscheiding voor professor Hubben

21 december 2010

Op donderdag 16 december 2010 nam de heer prof. mr. dr. J.H.A.M. Hubben (1947) uit Oosterbeek afscheid van zijn rol als vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van Koninklijke Kentalis. Bij deze gelegenheid werd hij vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Tijdens het mini-symposium “Toezicht houden in de context van fusie” reikte de burgemeester van Sint-Michielsgestel, mr. J.C.M. Pommer, hem de versierselen uit die bij deze onderscheiding horen.

Lees hier het persbericht van Koninklijke Kentalis.

Laatst gewijzigd:18 februari 2021 12:16

Meer nieuws

 • 23 november 2023

  Invitation to join the 'Applied AI' community

  The remarkable progress in artificial intelligence (AI) is transcending boundaries and finding invaluable applications across diverse academic disciplines. Recognizing the transformative potential of AI, we are proud to introduce the new theme,...

 • 28 augustus 2023

  Liekuut | Herzie het rampen- en noodrecht ingrijpend vóór de volgende crisis

  Mr. Adriaan J. Wierenga bepleit een grondige herziening en versimpeling van het staatsnoodrecht vóórdat de volgende crisis zich aandient. Een goede wet kan levensreddend zijn.

 • 20 juni 2023

  Recht op een gezonde mond

  Dominique Mollet, promovendus Gezondheidsrecht, wil dat er door juridisch onderzoek meer aandacht komt voor mondgezondheid. Hiervoor werkt ze onder andere samen met de Aletta Jacobs School of Public Health.