Jong Talent Aanmoedigingsprijzen 2010

25 november 2010

Woensdag 24 november 2010 zijn bij de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen te Haarlem de Jong Talent Aanmoedigingsprijzen van 2010 uitgereikt. Deze prijzen worden toegekend aan de beste propedeuse-studenten in verschillende exacte en technische disciplines aan Nederlandse universiteiten. Winnaars van de prijs ontvangen een oorkonde en een bedrag van 500 euro.

Voor Rijksuniversiteit Groningen zijn de prijzen uitgereikt aan:

• Job Feldbrugge (Technische Natuurkunde)
  • Eline ten Have (Scheikundige Technologie)
  • Christiaan Koster (Technische) Wiskunde
  • Sebastian Verschoor (Informatica)
  • Alain Dekker (Life Science & Technology)

De Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen, het oudste Geleerde Genootschap in Nederland, werd opgericht in 1752 met als doel 'het bevorderen van de wetenschap', in de ruimste zin.

Zie ook: www.hollmij.nl

Laatst gewijzigd:30 november 2017 16:43