Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Energy Delta Convention, 22-24 november 2010

22 november 2010

Van 22-24 November 2010 vond in Groningen alweer de zesde Energy Delta Convention plaats. De EDC is een jaarlijks energiecongres voor bedrijfsleven, wetenschap en overheid. Een van de vier hoofdonderwerpen van de EDC 2010 vormde het hergebruik van lege olie- en aardgasvelden voor de opslag van CO2.

Martha Roggenkamp, Avelien Haan-Kamminga en Marijn Holwerda spraken over respectievelijk de juridische instrumenten voor het selecteren van opslagformaties, de juridische verantwoordelijkheden in de fase tussen de beëindiging van de winning van koolwaterstoffen en de opslag van CO2 en de ruimte voor lidstaten van de EU om strengere eisen aan de zuiverheid van de CO2-stroom te stellen. Hun presentaties, alsmede de andere presentaties over CCS, zijn terug te vinden op de website van Energy Delta Convention.

Laatst gewijzigd:12 juli 2018 09:19

Meer nieuws