Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Mijke Houwerzijl benoemd tot bijzonder hoogleraar Europees en Vergelijkend Arbeidsrecht

12 november 2010

Mevrouw mr. dr. M.S. Houwerzijl is per 1 november 2010 benoemd tot bijzonder hoogleraar Europees en Vergelijkend Arbeidsrecht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid. Zij zal werkzaam zijn bij de vakgroep Bedrijfsrecht, Europees Recht en Internationaal Privaatrecht.

Mijke Houwerzijl is universitair hoofddocente sociaal recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Laatst gewijzigd:22 januari 2024 09:14

Meer nieuws

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 05 december 2023

  Botsende mensenrechten: hoever mogen demonstranten gaan?

  Snelwegblokkades, anti-abortusdemonstranten en fakkelzwaaiers bij politici thuis. Het recht om te demonstreren is een groot goed, maar soms schuurt het met andere mensenrechten. Noor Swart onderzoekt voor haar proefschrift het Nederlandse...