Tegenintuïtief

02 november 2010

Oratie: mw. prof.dr. J. Cohen-Schotanus, 16.15 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Titel: Tegenintuïtief

Leeropdracht: Onderzoek van onderwijs in de medische wetenschappen

Faculteit: Medische Wetenschappen

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:39

• 16 oktober 2018

Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

• 16 oktober 2018

Consultatiebureaus voor ouderen niet effectief

Kan een Consultatiebureau voor ouderen er voor zorgen dat (kwetsbare) ouderen zo gezond mogelijk oud worden? Nee, zo blijkt uit onderzoek van het UMCG, Rijksuniversiteit Groningen, Hogeschool Windesheim en Leyden Academy on Vitality and Ageing.

• 09 oktober 2018

Groningen rookvrij: op naar een compleet rookvrije stad?

Groningen rookvrij: op naar een compleet rookvrije stad? Een opinieartikel van prof. Brigit Toebes en dr. Machteld Hylkema.