Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

FEBlog Elmer Sterken: "More pressure on students probably unproductive"

15 juli 2010
FEBlog by Elmer Sterken
FEBlog by Elmer Sterken

In the public opinion universities are ‘employers of shirking staff ‘ and ‘host of lazy students’. So politicians reduce public spending. In my opinion the public opinion needs to change. And throwing universities and their students in another pressure-cooker probably is unproductive.

Read the entire blog of Elmer Sterken at www.rug.nl/feb/feblog

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...