Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

FEBlog Elmer Sterken: 'Organizing the FIFA World Cup is not so profitable'

02 juli 2010
FEBlog by Elmer Sterken
FEBlog by Elmer Sterken

"Belgium and the Netherlands want to organize the FIFA World Cup in 2018 or 2022. The official bid attracted a lot of attention when Belgian and Dutch football officials arrived at the FIFA headquarters by bike (see www.thebid.org). On the Dutch side former football star Ruud Gullit is the ambassador. After a successful organization of the UEFA Euro Cup in 2000 and some FIFA youth tournaments in the years after the focus is now on the main course: the alleged profitable World Cup organization."  

Read the entire blog entry at www.rug.nl/feb/feblog

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...