Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Development of overweight in adolescence. Genes, growth & mood

09 juni 2010

Promotie: mw. E.T. Liem, 16.15 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Development of overweight in adolescence. Genes, growth & mood

Promotor(s): prof.dr. R.P. Stolk, prof.dr. P.J.J. Sauer

Faculteit: Medische Wetenschappen

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:15

Meer nieuws

 • 01 september 2021

  Zin of onzin? Jonge onderzoekers toetsen twintig spreekwoorden

  Spreekwoorden. Zonder erbij na te denken maken we er dagelijks gebruik van. Maar de maatschappij verandert voortdurend. Hebben we nog wel iets aan die eeuwenoude wijsheden? Welke kunnen we handhaven en welke kunnen worden bijgezet in het mausoleum...

 • 15 juni 2021

  Van ‘gesloten’ wetenschap naar Open Science

  Vera Heininga is sinds januari 2021 de Open Science coördinator en beoogd programmaleider van het aanstaande Open Science programma van de Rijksuniversiteit Groningen. Ze promoveerde in 2017 met een proefschrift dat ten dele gericht was op...

 • 17 mei 2021

  ‘Jongeren stimuleren, dat is mijn belangrijkste taak’

  Vierenhalf jaar geleden ontving hij de Nobelprijs. Tijdens de uitreiking in Stockholm nam Ben Feringa zich voor: nu ga ik wetenschap op de kaart zetten. Zijn missie krijgt een nieuwe impuls met de oprichting van het Ben Feringa Fonds, bedoeld om de...