Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitbreiding samenwerking met law schools in Noord-Amerika

27 mei 2010

De faculteit heeft deze week een samenwerkingsovereenkomst getekend met de George Washington University Law School voor een uitwisseling van vier studenten per jaar.

Met deze overeenkomst is het aantal facultaire uitwisselingsovereenkomsten in de VS en Canada gekomen op in totaal zeven. In de VS: George Washington University en de University of Wisconsin; in Canada: Concordia University, McGill University, Université de Sherbrooke , Queens University (Kingston) en de University of Western Ontario. Via deze zeven overeenkomsten kunnen jaarlijks 27 studenten van de faculteit een semester studeren aan een law school in de VS of Canada.

Laatst gewijzigd:28 mei 2018 09:16
printView this page in: English

Meer nieuws