Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dutch Prime Minister visited DSC on 30 April

09 April 2010
 • On Friday morning 30 April 2010 Dutch Prime Minister Jan Peter Balkenende visited the Dutch Studies Centre at Fudan University. He gave a lecture on the Netherlands, the EU and China, followed by a discussion with Fudan students.

Dutch Prime Minister and RuG President Poppema in DSC at Fudan University
Dutch Prime Minister and RuG President Poppema in DSC at Fudan University
Last modified:11 October 2018 2.39 p.m.

More news

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 October 2018

  Digital Society Conference Dutch universities

  Digital information technology is permeating society ever deeper. It is now clear that digitalization will radically change virtually every aspect of society, not only in the Netherlands but across the world. That is why 14 Dutch universities, associated...