Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Accreditatie Research Master

27 april 2010

De NVAO ( (Accreditation Organisation of the Netherlands and Flanders) heeft onze Research Master onlangs opnieuw geaccrediteerd tot augustus 2016. Het oordeel van de commissie: de combinatie van economie en bedrijfskunde in één research master is uniek en bevindt zich in een uitstekend onderzoeksklimaat.

 lees verder

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53

Meer nieuws

 • 13 november 2018

  Best Working Paper Award voor Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum

  Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum willen bijdragen aan de strijd tegen de wereldwijde voedselverspilling door consumenten bewuster te maken van hun (verspillende) gedrag. Zij onderzoeken daartoe de besluitvorming van consumenten bij het kopen, consumeren...

 • 07 november 2018

  Financial giants can have a pivotal role for climate stability

  Financial institutions, such as banks and pension funds, have a key role to play in efforts to avoid dangerous climate change. And it is not only about redirecting investments to renewable energy and low-carbon businesses, but also to bolster the resilience...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...