Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Re-accreditation Research Master by NVAO: "The RM is embedded in a very good research environment"

25 maart 2010

FEB’s Research Master Programme has recently been re-accredited by the NVAO (Accreditation Organisation of the Netherlands and Flanders), until August 2016.

According to the NVAO “the combination of economics & business in one RM programme is unique and it provides students the opportunity to gain knowledge not only within their own field, but also in other research areas”. Furthermore, the NVAO states that “the RM Programme is embedded in a very good research environment. Teaching in the programme is done by the best SOM researchers”.
The programme is coordinated by the research school SOM. In november 2009 the programme ranked number 1 with an average score of 8.8 in the annual Elsevier Education Survey. Currently 40 students are enrolled in the programme.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...