Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie A. Staniek MSc. op vrijdag, 16 april 2010.

30 maart 2010
Op vrijdag, 16 april 2010 om 11.00 uur zal Agata Staniek Msc. haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. Titel proefschrift: Endophytes as alternative paclitaxel sources: chemistry and genetics of Taxomyces andreanae and the endophytic flora of Wollemia nobilis.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:19

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 24 augustus 2018

  Bart van Wees benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr.ir. Bart van Wees is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.