Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie A. Staniek MSc. op vrijdag, 16 april 2010.

30 maart 2010
Op vrijdag, 16 april 2010 om 11.00 uur zal Agata Staniek Msc. haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. Titel proefschrift: Endophytes as alternative paclitaxel sources: chemistry and genetics of Taxomyces andreanae and the endophytic flora of Wollemia nobilis.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:19
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Miljoenenpremies naar vier Groningse toponderzoekers

  Vier Groningse RUG-wetenschappers krijgen ieder anderhalf miljoen euro om de komende vijf jaar onderzoek te doen en een onderzoeksgroep op te bouwen. Zij ontvangen een Vici-beurs uit de Vernieuwingsimpuls van NWO. Vici is een van de grootste persoonsgebonden...

 • 22 februari 2018

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...