Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Links ZEVMB

16 maart 2010

 • Vereniging voor motorsch gehandicapten en hun ouders (BOSK)
 • The International Association for the Scientific Study of Intellectual Disabilities (IASSID)

 • Special Interest Research Group Profound Intellectual Muliple Disabilities (SIRGPIMD)

 • Belgisch expertise centrum voor personen met ernstige meervoudige beperkingen; Multiplus
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:19

Meer nieuws

 • 19 maart 2019

  Terugvalpreventie voor depressie

  Omdat de terugvalpercentages na herstel van een depressie hoog zijn, deed Nicola Klein promotieonderzoek naar hiaten in de kennis over terugvalpreventie bij depressie. Ze heeft zowel de klinische effectiviteit als de kosteneffectiviteit van verschillende...

 • 13 maart 2019

  Werkverstoringen schaden het welzijn van de werknemer

  Werkverstoringen zijn typische stressveroorzakers in de hedendaagse organisaties. Ze komen in diverse vormen zoals binnenkomende e-mails, telefoongesprekken, computerstoringen, collega's die advies vragen of langskomen voor een praatje. Uit een recent...

 • 13 maart 2019

  Vieze geur vermindert seksuele opwinding

  Het toedienen van een vieze walgelijke geur vermindert de seksuele opwinding bij mannen. Dit blijkt uit een recente studie van de Rijksuniversiteit Groningen die onlangs werd gepubliceerd in PLOS ONE. Proefpersonen werden tijdens het kijken van een...