Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Waardering van ERC Grant ontvangers aan RUG door rector Frans Zwarts

04 februari 2010

On the 27th of January a festive lunch was held by the rector Frans Zwarts with Amina Helmi, Andreas Herrmann and Andrey Baryshev, the three ERC Starting Grant laureates of the University of Groningen in 2009. "It shows that we have top talent and we are proud of you," said Frans Zwarts who congratulated the laureates with their great achievement. The University of Groningen scored very well nationally in this round and was leading the rankings together with the University of Utrecht. Neeltje Miedema (TLG) and Margot Edens (M&O) who give ERC advise/training were present as well.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 02 augustus 2018

  Zeer uitzonderlijk eiwit biedt mogelijkheden voor nieuwe antibiotica

  Een onderzoeksgroep van de RUG onder leiding van Dirk Slotboom heeft een bijzonder eiwit ontdekt dat mogelijk een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. De bevindingen zijn op 2 augustus gepubliceerd in het tijdschrift Nature...

 • 24 juli 2018

  De natuur weet antwoord

  Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...