Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Waardering van ERC Grant ontvangers aan RUG door rector Frans Zwarts

04 februari 2010

On the 27th of January a festive lunch was held by the rector Frans Zwarts with Amina Helmi, Andreas Herrmann and Andrey Baryshev, the three ERC Starting Grant laureates of the University of Groningen in 2009. "It shows that we have top talent and we are proud of you," said Frans Zwarts who congratulated the laureates with their great achievement. The University of Groningen scored very well nationally in this round and was leading the rankings together with the University of Utrecht. Neeltje Miedema (TLG) and Margot Edens (M&O) who give ERC advise/training were present as well.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 februari 2018

  Zelforganisatie onderwaterplanten houdt rivieren gezond

  Onderwaterplanten spelen een essentiële rol om rivieren en waterlopen gezond te houden. Biologe Loreta Cornacchia van het Koninklijk Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) ondervond dat de waterplant sterrenkroos een regelmatig verspreid 'klonterig'...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....

 • 14 februari 2018

  Portugese pleisterplaatsen meer in trek bij jonge grutto’s dan Spaanse

  Mo Verhoeven van de Rijksuniversiteit Groningen en collega’s hebben ontdekt dat de jonge grutto’s deze verandering in het trekpatroon bewerkstelligen. Bijna alle volwassen vogels blijven namelijk op de trek naar Nederland trouw aan hun normale route:...