Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Waardering van ERC Grant ontvangers aan RUG door rector Frans Zwarts

04 februari 2010

On the 27th of January a festive lunch was held by the rector Frans Zwarts with Amina Helmi, Andreas Herrmann and Andrey Baryshev, the three ERC Starting Grant laureates of the University of Groningen in 2009. "It shows that we have top talent and we are proud of you," said Frans Zwarts who congratulated the laureates with their great achievement. The University of Groningen scored very well nationally in this round and was leading the rankings together with the University of Utrecht. Neeltje Miedema (TLG) and Margot Edens (M&O) who give ERC advise/training were present as well.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 15 februari 2019

  Groningse ingenieurs studeren straks af in Drachten

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) start in het collegejaar 2019-2020 met een masteropleiding Mechanical Engineering; oftewel werktuigbouwkunde. Prof. dr. ir. Jacquelien Scherpen, voorzitter van het Groningen Engineering Center (GEC) noemde het eerder...

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 05 februari 2019

  Master's programme in Nanoscience assessed as excellent for the 3rd time

  The Top Master's programme in Nanoscience has been assessed by an international peer review committee, organized by QANU, and their report has now been published and confirmed by the NVAO (Accreditation Organisation of the Netherlands and Flanders)...