Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Waardering van ERC Grant ontvangers aan RUG door rector Frans Zwarts

04 februari 2010

On the 27th of January a festive lunch was held by the rector Frans Zwarts with Amina Helmi, Andreas Herrmann and Andrey Baryshev, the three ERC Starting Grant laureates of the University of Groningen in 2009. "It shows that we have top talent and we are proud of you," said Frans Zwarts who congratulated the laureates with their great achievement. The University of Groningen scored very well nationally in this round and was leading the rankings together with the University of Utrecht. Neeltje Miedema (TLG) and Margot Edens (M&O) who give ERC advise/training were present as well.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...