Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

The latest update of the Total Economy Database

27 januari 2010
On 20 January 2010 The Conference Board released the latest update of the Total Economy Database. The database includes measures up to 2008, estimates for 2009 and projections for 2010. A new feature in the latest release is the introduction of measures of total factor productivity and other sources of output, such as capital and labor quality.
Laatst gewijzigd:10 november 2016 13:37

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...