Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

EU KLEMS release November 2009

15 januari 2010

The November 2009 release is an update of the March 2008 release and provides data up to 2007. The sources used for the update are from the National Accounts and obtained from National Statistical Institutes, Eurostat and EU KLEMS consortium partners. Data is provided in the standard industry classifications (so-called basic files), but also for special industry aggregations such as market versus non-market, goods versus services and ICT production (additional industry aggregations files). Also, detailed capital input files are downloadable. The next update is scheduled for November 2010.


Go directly to: EU KLEMS release November 2009

Laatst gewijzigd:10 november 2016 13:37

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...