Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

EU KLEMS release November 2009

15 januari 2010

The November 2009 release is an update of the March 2008 release and provides data up to 2007. The sources used for the update are from the National Accounts and obtained from National Statistical Institutes, Eurostat and EU KLEMS consortium partners. Data is provided in the standard industry classifications (so-called basic files), but also for special industry aggregations such as market versus non-market, goods versus services and ICT production (additional industry aggregations files). Also, detailed capital input files are downloadable. The next update is scheduled for November 2010.


Go directly to: EU KLEMS release November 2009

Laatst gewijzigd:10 november 2016 13:37

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 17 augustus 2018

  Lokale Lasten Calculator maakt vergelijken belastingen eenvoudig

  Voor het eerst kan iedere Nederlander zonder moeite zien hoeveel hij of zij moet betalen aan gemeente, provincie en waterschap. Vandaag presenteert het Centrum voor Onderzoek van de Economie van Lagere Overheden (COELO) van de Rijksuniversiteit Groningen...