Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Martine ten Hove wint Scriptieprijs Instituut voor Bouwrecht

16 december 2009

Mr. M.G. ten Hove won de prijs in de categorie Privaatrecht met haar scriptie getiteld 'De juridische vormgeving van parkmanagement'. Ingezonden scripties moeten minstens met een acht zijn beloond, Martine ten Hove kreeg voor haar scriptie een negen. De prijs bestaat uit een geldbedrag van duizend euro.

Ga naar de website van het Instituut voor Bouwrecht voor meer informatie en het volledige juryrapport.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18

Meer nieuws

 • 23 november 2023

  Invitation to join the 'Applied AI' community

  The remarkable progress in artificial intelligence (AI) is transcending boundaries and finding invaluable applications across diverse academic disciplines. Recognizing the transformative potential of AI, we are proud to introduce the new theme,...

 • 28 augustus 2023

  Liekuut | Herzie het rampen- en noodrecht ingrijpend vóór de volgende crisis

  Mr. Adriaan J. Wierenga bepleit een grondige herziening en versimpeling van het staatsnoodrecht vóórdat de volgende crisis zich aandient. Een goede wet kan levensreddend zijn.

 • 20 juni 2023

  Recht op een gezonde mond

  Dominique Mollet, promovendus Gezondheidsrecht, wil dat er door juridisch onderzoek meer aandacht komt voor mondgezondheid. Hiervoor werkt ze onder andere samen met de Aletta Jacobs School of Public Health.