Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Martine ten Hove wint Scriptieprijs Instituut voor Bouwrecht

16 december 2009

Mr. M.G. ten Hove won de prijs in de categorie Privaatrecht met haar scriptie getiteld 'De juridische vormgeving van parkmanagement'. Ingezonden scripties moeten minstens met een acht zijn beloond, Martine ten Hove kreeg voor haar scriptie een negen. De prijs bestaat uit een geldbedrag van duizend euro.

Ga naar de website van het Instituut voor Bouwrecht voor meer informatie en het volledige juryrapport.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18

Meer nieuws

 • 26 april 2018

  PleitVRij verbetert juridisch vaardighedenonderwijs via Virtual Reality

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en Vrije Universiteit Amsterdam (VU) werken samen in een innovatief onderwijsproject om rechtenstudenten beter te leren pleiten. Door inzet van Virtual Reality (VR) krijgen studenten van beide instellingen de mogelijkheid...

 • 26 april 2018

  Succesvolle Cannabis Expert Meeting in Groningen

  Op dinsdag 17 april 2018 organiseerde Michelle Bruijn, promovenda aan de vakgroep Algemene Rechtswetenschap, de eerste cannabis expert meeting in Groningen. Zij bracht zowel wetenschappers als professionals uit de praktijk bij elkaar en gaf daarmee...

 • 26 april 2018

  Ko de Ridder Officier in de Orde van Oranje Nassau

  Prof.dr. Jacobus (Ko) de Ridder is op 26 april koninklijk onderscheiden tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. De Ridder (Oostvoorne, 1949) was tot zijn emeritaat in 2014 hoogleraar Bestuurskunde en is sindsdien honorair hoogleraar Comparative Public...