Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Minister for Trade Frank Heemskerk guest speaker on policy making in time of crisis

17 december 2009
Heemskerk
Heemskerk

On December 10th, Frank Heemskerk, the Dutch Minister for Trade, gave a guest-lecture for FEB students on the economic crisis and the implications for the Dutch economy. Heemskerk, who is an economist himself, gave a very interesting talk (slides here) that made clear how economic policy making is a mix between politics and economics.

The lecture was well attended with about 100 students present (all seats were taken in Zernike room 13) and there was fortunately enough time left after his talk for discussion. Heemskerk told the lecturer, professor Garretsen, that he was impressed by the questions from our students.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...