Oprichtingscongres Netherlands Institute for Law and Governance

16 november 2009

Op 16 november 2009 werd het Netherlands Institute for Law and Governance (NILG) opgericht. Ter gelegenheid hiervan is een congres georganiseerd met als thema: publiek/privaat: vervlechten of ontvlechten? Dient in deze tijden van veronderstelde crises (financieel, klimaat en moreel) de overheid de touwtjes strakker in handen te nemen of moeten verantwoordelijkheden juist sterker worden gedeeld?

Op de webpagina's van het instituut staat een verslag van het congres, dat werd geopend door de burgemeester van Groningen, Peter Rehwinkel. Tevens vindt u hier een film over het instituut, een videoboodschap van minister van justitie Hirsch Ballin en foto's die tijdens het congres zijn gemaakt.

Laatst gewijzigd:01 november 2017 11:48