Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Masterscriptieprijs voor FEB promovendus Hanna Samaryna

27 oktober 2009

Promovendus Hanna Samaryna van de FEB heeft de tweede prijs gewonnen in een thesis wedstrijd van de Poolse Centrale Bank. De wedstrijd ging om de beste masterscriptie in de economie geschreven in 2008 aan een Poolse universiteit. Er waren ongeveer 80 master theses ingestuurd en Hanna Samaryna kreeg de tweede prijs. Deze bestaat uit een diploma, een geldbedrag van 7000 Poolse zloty (ongeveer 1700 euro) en een herinneringssetje munten van de Poolse Centrale Bank. De bank zal ook de publicatie van de thesis financieren.

Hanna Samaryna schreef haar prijswinnende scriptie voor haar masteropleiding aan de economische universiteit in Poznan (Polen). Ze kreeg voor de scriptie en de verdediging ervan beide een excellente beoordeling. "I am very happy with a prize", zegt Samaryna. "It's motivating, but it also puts on me huge responsibility and commitment to future work, particularly for using my knowledge and experience in producing a good quality PhD thesis at the University of Groningen and investing in my further scientific development."

Meer.. (Engelstalig bericht)

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...

 • 15 januari 2019

  Resultaatgerichte aansturing in de publieke sector verhoogt motivatie én prestaties

  Het gebruik van resultaten bij de aansturing van medewerkers heeft ook in de publieke sector positieve effecten. Zogenoemde resultatenaansturing verhoogt de extrinsieke motivatie van medewerkers en leidt tot betere prestaties van de afdeling. Dat concluderen...

 • 10 januari 2019

  Gemeentelijke woonlasten stijgen fors door hogere afvalstoffenbelasting

  De gemeentelijke woonlasten stijgen dit jaar flink meer dan voorgaande jaren. Huurders betalen 5,4 procent meer, eigenaar-bewoners 4,3 procent. De stijging wordt veroorzaakt doordat de landelijke overheid de afvalstoffenbelasting met 139 procent verhoogt...