Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CIC co-host of international Conference on Customer Management (Sept 10-12)

01 september 2009
Münster, Groningen, Cologne
Münster, Groningen, Cologne

'Managing the Interface between Firms and Customers' is the theme of the 3rd Thought Leadership Conference on Customer Management, held from 10-12 September 2009 in Montabaur Castle, Germany. TheDepartment of Retailing and Customer Management (University of Cologne), the Customer Insights Center (FEB, Groningen) and the TNS Infratest Center for Customer Management (University of Münster) are hosting the conference. The co-chairs of this conference are Werner Reinartz (Cologne), Peter Verhoef (FEB) and Manfred Krafft (Münster).

 

More than 40 leading scholars from many different countries have confirmed their attendance. Prior thought leadership conferences have been organized in 2001 at Boston College, and in 2005 at the University of Connecticut.

The aim of the conference is to expand the field of customer management with special themes, such as customer participation in value creation, customer engagement in relationship development, customer engagement in customer-to-customer interactions and the influence of new media. Like with prior conferences the conference will result in a special issue of the Journal of Service Research, one of the leading academic journals in the field.

Conference website

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...