Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eerstejaars rechten én profwielrenner Tijmen Eising

27 augustus 2009
De Faculteit Rechtsgeleerdheid van de RUG krijgt er een succesvolle topsporter bij. 'Hij gaat volgende maand in Groningen als eerstejaars student rechten studeren en tekende onlangs een contract bij Sunweb-ProJob. Wielrenner Tijmen Eising uit Emmen gaat het voor de wind.' Dit is te lezen in een bericht op emmen.nu geplaatst op 22 augustus 2009.
Laatst gewijzigd:12 januari 2017 14:04

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Emil Verheul: VBR-publicatieprijs

  Ter voorjaarsvergadering van de Vereniging voor Burgerlijk Recht op 13 april 2018 is de prijs voor de beste publicatie uit 2017 uitgereikt aan Emil Verheul, van de vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht.

 • 11 april 2018

  Michelle Bruijn: 'Burgemeesters en de war on drugs'

  Burgemeesters vaak teruggefloten om sluiting 'drugswoningen'. Dertig procent van de woninguitzettingen vanwege de vondst van cannabis blijkt achteraf onrechtmatig. De Groningse onderzoeker Michelle Bruijn zegt dat in Reporter Radio. Ze analyseerde 271...

 • 11 april 2018

  Lecture: The enforcement of foreign arbitral awards in China

  The event will take place in the:
  Heymanszaal, Academy Building of the University of Groningen
  Wednesday 18 April 2018 from 11.00 – 12.00 hrs