Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Eerstejaars rechten én profwielrenner Tijmen Eising

27 augustus 2009
De Faculteit Rechtsgeleerdheid van de RUG krijgt er een succesvolle topsporter bij. 'Hij gaat volgende maand in Groningen als eerstejaars student rechten studeren en tekende onlangs een contract bij Sunweb-ProJob. Wielrenner Tijmen Eising uit Emmen gaat het voor de wind.' Dit is te lezen in een bericht op emmen.nu geplaatst op 22 augustus 2009.
Laatst gewijzigd:06 juli 2018 08:38

Meer nieuws

 • 23 november 2023

  Invitation to join the 'Applied AI' community

  The remarkable progress in artificial intelligence (AI) is transcending boundaries and finding invaluable applications across diverse academic disciplines. Recognizing the transformative potential of AI, we are proud to introduce the new theme,...

 • 28 augustus 2023

  Liekuut | Herzie het rampen- en noodrecht ingrijpend vóór de volgende crisis

  Mr. Adriaan J. Wierenga bepleit een grondige herziening en versimpeling van het staatsnoodrecht vóórdat de volgende crisis zich aandient. Een goede wet kan levensreddend zijn.

 • 20 juni 2023

  Recht op een gezonde mond

  Dominique Mollet, promovendus Gezondheidsrecht, wil dat er door juridisch onderzoek meer aandacht komt voor mondgezondheid. Hiervoor werkt ze onder andere samen met de Aletta Jacobs School of Public Health.