Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Eerstejaars rechten én profwielrenner Tijmen Eising

27 augustus 2009
De Faculteit Rechtsgeleerdheid van de RUG krijgt er een succesvolle topsporter bij. 'Hij gaat volgende maand in Groningen als eerstejaars student rechten studeren en tekende onlangs een contract bij Sunweb-ProJob. Wielrenner Tijmen Eising uit Emmen gaat het voor de wind.' Dit is te lezen in een bericht op emmen.nu geplaatst op 22 augustus 2009.
Laatst gewijzigd:22 januari 2024 09:43

Meer nieuws

 • 17 juli 2024

  Veni-beurzen voor tien onderzoekers

  Aan tien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG is een Veni-beurs van maximaal 320.000 euro toegekend. De Veni-beurzen worden jaarlijks toegekend door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk onderzoek (NWO) en zijn...

 • 01 juli 2024

  Collectieve quizzes om kennisbehoud te verbeteren

  Nina Mileva, Universitair docent Publiek Internationaal Recht, vertelt over haar lesmethode gebaseerd op een korte herhalingsquiz, genaamd de 'Quick Review Quiz'

 • 18 juni 2024

  Onderzoekers maken demonstratierecht voor iedereen helder

  Wat houdt het recht om te demonstreren precies in? Wat mag en moet de overheid bij demonstraties doen, en welke rechten en plichten hebben demonstranten? Demonstratie-expert Berend Roorda krijgt vrijwel dagelijks vragen over dit onderwerp. Met een...