Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

First REALaw Research Forum

Top-Down and Bottom-Up
01 mei 2009

The Review of European Administrative Law (REALaw; www.realaw.eu), in cooperation with the Department of Administrative Law & Public Administration of the University of Groningen and the Institute of Constitutional and Administrative Law and the Europa Instituut of Utrecht University, is organising a one-day conference in Groningen. The aim of it is to give researchers dealing with any aspect of European administrative law the opportunity to present their work (in progress) and to encourage exchange between scholars in the field of European administrative law. Theme of the conference is the mutual (top-down and bottom-up) relation of EU administrative law and national administrative law. Selected papers will be presented. In order to facilitate (round table) discussion between the participants of the Forum, introductions will be limited to 5-10 minutes for each paper. You can participate in the discussion on 3 June 2009 by sending an email to editors@realaw.eu. The registration fee of €100 will include coffee, tea, lunch and post-forum drinks, as well as copies of all papers submitted. You may forward your payment to (ING Bank) bank account number 409786 ( IBAN = NL41INGB0000409786 & BIC = INGBNL2A409786) of the ‘Stichting Bestuursrecht & Bestuurskunde’.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:15

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Emil Verheul: VBR-publicatieprijs

  Ter voorjaarsvergadering van de Vereniging voor Burgerlijk Recht op 13 april 2018 is de prijs voor de beste publicatie uit 2017 uitgereikt aan Emil Verheul, van de vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht.

 • 11 april 2018

  Michelle Bruijn: 'Burgemeesters en de war on drugs'

  Burgemeesters vaak teruggefloten om sluiting 'drugswoningen'. Dertig procent van de woninguitzettingen vanwege de vondst van cannabis blijkt achteraf onrechtmatig. De Groningse onderzoeker Michelle Bruijn zegt dat in Reporter Radio. Ze analyseerde 271...

 • 11 april 2018

  Lecture: The enforcement of foreign arbitral awards in China

  The event will take place in the:
  Heymanszaal, Academy Building of the University of Groningen
  Wednesday 18 April 2018 from 11.00 – 12.00 hrs