Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Daniëlle van Ieperen winnares OM Requireerwedstrijd

24 mei 2009

De Nationale Requireerwedstrijd voor Studenten is gewonnen door de vierdejaars studente Daniëlle van Ieperen (25) van de Rijksuniversiteit Groningen. De jury vond haar requisitoir voortreffelijk en vooral haar inlevingsvermogen werd gehonoreerd. Daarom werd Daniëlle unaniem tot de grote winnares uitgeroepen.

Lees het verslag op de site van het Openbaar Ministerie.

Laatst gewijzigd:30 juni 2023 14:53

Meer nieuws

 • 23 november 2023

  Invitation to join the 'Applied AI' community

  The remarkable progress in artificial intelligence (AI) is transcending boundaries and finding invaluable applications across diverse academic disciplines. Recognizing the transformative potential of AI, we are proud to introduce the new theme,...

 • 28 augustus 2023

  Liekuut | Herzie het rampen- en noodrecht ingrijpend vóór de volgende crisis

  Mr. Adriaan J. Wierenga bepleit een grondige herziening en versimpeling van het staatsnoodrecht vóórdat de volgende crisis zich aandient. Een goede wet kan levensreddend zijn.

 • 20 juni 2023

  Recht op een gezonde mond

  Dominique Mollet, promovendus Gezondheidsrecht, wil dat er door juridisch onderzoek meer aandacht komt voor mondgezondheid. Hiervoor werkt ze onder andere samen met de Aletta Jacobs School of Public Health.