About us Latest news News News articles

Daniëlle van Ieperen winnares OM Requireerwedstrijd

24 mei 2009

De Nationale Requireerwedstrijd voor Studenten is gewonnen door de vierdejaars studente Daniëlle van Ieperen (25) van de Rijksuniversiteit Groningen. De jury vond haar requisitoir voortreffelijk en vooral haar inlevingsvermogen werd gehonoreerd. Daarom werd Daniëlle unaniem tot de grote winnares uitgeroepen.

Lees het verslag op de site van het Openbaar Ministerie.

Laatst gewijzigd:22 januari 2024 09:41