About us Latest news News News articles

Prof. Bernard Stolte correspondent KNAW

22 mei 2009
Op 15 mei 2009 heeft de KNAW naast 28 gewone leden, onder wie prof. mr. Willem Zwalve (Anglo-Amerikaans recht), ook enkele nieuwe correspondenten benoemd. Eén van hen is prof. dr. Bernard Stolte, wetenschappelijk directeur van het Koninklijk Nederlands Instituut te Rome en honorair hoogleraar Byzantijns recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. De KNAW kent gewone leden, buitenlandse leden en correspondenten; correspondenten zijn in het buitenland wonende Nederlandse leden.
Laatst gewijzigd:22 januari 2024 09:38