Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitslag Universitaire Verkiezingen: twee FEB-studenten gekozen in de Universiteitsraad en een nieuwe Faculteitsraad

29 mei 2009

Student Technology Management Leendert Kalfsbeek (Lijst Calimero) en student International Economics & Business Jolien Geerdink (Studenten Organisatie Groningen) zijn verkozen in de Universiteitsraad van de RuG. Beide studenten waren ook lijsttrekker voor hun partij. Kalfsbeek werd met 390 stemmen verkozen en Geerdink met 1205 stemmen. De beschikbare FEB-kandidaten voor de personeelsgeleding haalden helaas niet de kiesdrempel. Het opkomstpercentage voor studenten lag dit jaar op 41,47% en voor personeel op 38,44%. Zie ook de uitslag van de universiteitsraad verkiezingen, voor studenten en voor personeel.

Ook de faculteitsraad wordt in het komende collegejaar vernieuwd. Studentenfractie SFEB kreeg zes zetels toebedeeld en Newcademy kreeg drie zetels. Voor de personeelsfractie werden de eerste negen mensen van de lijst verkozen. Het opkomstpercentage voor studenten lag dit jaar op 34,05% en voor personeel op 42,96%. Zie ook de uitslag van de faculteitsraad verkiezingen, voor studenten en voor personeel.

Hieronder staan de verkozen studenten en personeelsleden.

Studenten

1. Ralph van Wingerden (SFEB)

2. Laurie Reijnders (SFEB)

3. Zwier Smith (SFEB)

4. Charlotta Canzler (SFEB)

5. Pieter Hofstee (SFEB)

6. John Roo (SFEB)

7. Flip Krouwel (Newcademy)

8. Loes Mensink (Newcademy)

9. Gijsje Pothoff (Newcademy)

Personeel

1. J.O. Mierau

2. W. Jager

3. M.A. Haan

4. D.J.J. Heslinga

5. N. Meijer - van der Kooi

6. H.E.B. Huizinga

7. H. Bos

8. T.M. Stelder

9. K.S. Prins

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...