Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof Pauwels wins the American Marketing Association’s Varadarajan Award

14 mei 2009
Prof Pauwels
Prof Pauwels

Prof Koen Pauwels of the FEB has won the 2009 Varadarajan Award for Early Career Contributions to Marketing Strategy Research. It is awarded by the American Marketing Association (AMA). Pauwels is co-winner with professor Werner Reinartz of the University of Cologne (Germany).

The winner was determined by a committee comprised of senior marketing strategy scholars with no conflict (in terms of the institution they belong to and coauthors) with the applicants for the award. The award will be presented at the Summer AMA meeting in Chicago in August.

See also: FEB News, Oct 7, 2008Koen Pauwels honorary professor of Research on Marketing Dynamics

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...