Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Koen Pauwels hoogleraar honorair Research on Marketing Dynamics

07 oktober 2008
Prof.dr. Pauwels
Prof.dr. Pauwels

Koen Pauwels is benoemd tot hoogleraar honorair aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. Hij bekleedt de leerstoel Research on Marketing Dynamics, bij de vakgroep Marketing. Pauwels is een expert op het gebied van time-series in marketing.

Prof.dr. Koen Pauwels, geboren en opgegroeid in België, promoveerde in 2001 tot doctor in Management aan de University of California. Hij publiceerde in belangrijke marketingtijdschriften, zoals ‘Journal of Marketing Research’, ‘Marketing Science’ en ‘Journal of Marketing’ – tijdschriften waarvoor hij ook in het redactiecomité zit. In 2007 won hij de O’Dell Award voor de invloedrijkste bijdrage in het Journal of Marketing Research. Hij is een van de oprichters van de jaarlijkse conferentie over Marketing Dynamics. Pauwels werkt als Professor of Marketing aan het Dartmouth College (New Hampshire, VS), waar hij ook tijdens zijn aanstelling aan de RUG werkzaam blijft.

Expertise: return on marketing investment, marketing dashboards, retailing, promotional profitability, product innovation, performance turnaround, marketing for profitable growth.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52

Meer nieuws