Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

De faculteit heeft weer een directeur onderwijs!

27 februari 2009
Het faculteitsbestuur is verheugd u te kunnen melden dat mr. Jaap Dijkstra, werkzaam op het terrein van recht en ict bij de vakgroep Rechtstheorie, per 1 april a.s. mevrouw mr. Jenneke Bosch-Boesjes opvolgt als directeur onderwijs van onze faculteit.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:14

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Emil Verheul: VBR-publicatieprijs

  Ter voorjaarsvergadering van de Vereniging voor Burgerlijk Recht op 13 april 2018 is de prijs voor de beste publicatie uit 2017 uitgereikt aan Emil Verheul, van de vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht.

 • 11 april 2018

  Michelle Bruijn: 'Burgemeesters en de war on drugs'

  Burgemeesters vaak teruggefloten om sluiting 'drugswoningen'. Dertig procent van de woninguitzettingen vanwege de vondst van cannabis blijkt achteraf onrechtmatig. De Groningse onderzoeker Michelle Bruijn zegt dat in Reporter Radio. Ze analyseerde 271...

 • 11 april 2018

  Lecture: The enforcement of foreign arbitral awards in China

  The event will take place in the:
  Heymanszaal, Academy Building of the University of Groningen
  Wednesday 18 April 2018 from 11.00 – 12.00 hrs