Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

[VIDEO] Leadership Panel 26 februari met Dirk Scheringa (DSB Bank en AZ)

26 februari 2009
Scheringa
Scheringa

De Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging organiseert twee tot drie keer per jaar een 'Leadership Panel'. Daarbij wordt er een topspreker uit het bedrijfsleven of de politiek uitgenodigd om te komen spreken voor studenten en medewerkers over leiderschap en een economisch en/of bedrijfskundig thema. Eerdere sprekers waren Hans Wiegel, Jeroen van der Veer (CEO Shell), Prins Maurits van Oranje-Nassau, Gerrit Zalm en Bert Heemskerk (CEO Rabobank).

Op donderdag 26 februari was de voorzitter van de Raad van Bestuur van DSB Bank, tevens de voorzitter van voetbalclub AZ Alkmaar te gast: Dirk Scheringa. Ingeleid door burgemeester Jacques Wallage van Groningen gaf Scheringa een lezing geven over zijn leven bij de DSB Bank en AZ Alkmaar.

VIDEO (27 feb):

mms://wmvideo.service.rug.nl/bdk/ber/lezing/scheringa.wmv

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...