Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

[VIDEO] Leadership Panel 26 februari met Dirk Scheringa (DSB Bank en AZ)

26 februari 2009
Scheringa
Scheringa

De Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging organiseert twee tot drie keer per jaar een 'Leadership Panel'. Daarbij wordt er een topspreker uit het bedrijfsleven of de politiek uitgenodigd om te komen spreken voor studenten en medewerkers over leiderschap en een economisch en/of bedrijfskundig thema. Eerdere sprekers waren Hans Wiegel, Jeroen van der Veer (CEO Shell), Prins Maurits van Oranje-Nassau, Gerrit Zalm en Bert Heemskerk (CEO Rabobank).

Op donderdag 26 februari was de voorzitter van de Raad van Bestuur van DSB Bank, tevens de voorzitter van voetbalclub AZ Alkmaar te gast: Dirk Scheringa. Ingeleid door burgemeester Jacques Wallage van Groningen gaf Scheringa een lezing geven over zijn leven bij de DSB Bank en AZ Alkmaar.

VIDEO (27 feb):

mms://wmvideo.service.rug.nl/bdk/ber/lezing/scheringa.wmv

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...