Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

2e Open College kredietcrisis: Hoe loopt de financiële crisis af en kan het weer gebeuren?

22 oktober 2008
Prof.dr. Harry Garretsen
Prof.dr. Harry Garretsen

Als tweede spreker in de open college-serie over de kredietcrisis gaf prof.dr. Harry Garretsen van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde vanmiddag een lezing. Na het eerste open college van prof.dr. Elmer Sterken gaf Garretsen in zijn college antwoord op vragen als: Is de huidige bankencrisis ook een financiële crisis? Wat zijn de lessen uit het verleden ten aanzien van andere crises? Hoe loopt deze crisis af en kan zoiets in de toekomst weer gebeuren?
Na zijn voordracht was er ruimte voor vragen en discussie.

De presentatie van prof. Garretsen


Meer open colleges over de kredietcrisis volgen:

Dinsdag 28 oktober

prof. Jaap van Manen over corporate governance van financiële instellingen

Donderdag 6 november

prof. Robert Lensink over de effecten van de crisis voor ontwikkelingslanden

 

http://www.rug.nl/staff/j.h.garretsen

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...