Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

International congress Operations Management in Groningen

04 juni 2008
EurOMA
EurOMA

From 15 to 18 June, approximately 300 participants will explore the theme of ‘Tradition and Innovation in Operations Management: connecting Past and Future’ at the fifteenth annual international congress of the European Operations Management Association. The congress will take place at the University of Groningen.

The field of Operations Management is constantly confronted with new challenges and applications, and increasingly has to react to changes in the globally competitive world. As new developments and trends are detected, our field responds and adapts to meet these external demands. At the same time, we continue to struggle to find and define universal laws of operations management and it sometimes seems that traditional “facts and knowledge” are no longer considered applicable.

Key note speakers

At the congress, keynote speakers will comment on the main theme by discussing achievements in our field and suggesting new areas for research. Steve New (Oxford SAID Business School) will discuss the future needs of operations management as a science, discipline and management activity. Jack Meredith (Wake Forest University) will discuss the achievements in the field (the tradition part of our theme).

PhD students

The EurOMA Doctoral Seminar provides PhD students with a forum for presenting and discussing their research and an opportunity to get feedback from and exchange comments and views with fellow PhD students and experienced researchers in the field.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...