Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Discussiemiddag, 15 mei: 'Vliegveld in zee, ja of nee?'

14 mei 2008

Donderdag 15 mei 2008 vindt er bij de Rijksuniversiteit Groningen een discussiemiddag plaats rond het thema ‘Vliegveld in zee, ja of nee?’.

Sprekers zijn oud-minister mw. Netelenbos, prof. Van Rhee (TU Delft, Offshore engineering) en dhr. Van den Noort (uitvinder Rotating Floating Airfield). Na de lezingen vindt er een debat plaats o.l.v. dhr. Van der Wilt (D66, Groningen), waaraan deelgenomen wordt door dhr. Koopmans (hoofd Airport Strategy KLM), dhr. Hassink (hoofd afdeling luchtvaart Milieudefensie), dhr. Baksteen (voorzitter Platform Nederlandse Luchtvaart) en dhr. Kieboom (plaatsvervangend hoofd Airport Development Schiphol).

Dagvoorzitter is Jan Riezebos van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG.

De organisatie is in handen van de commissie Speechles van TBV Lugus, de studievereniging van technische bedrijfskunde. Alle geïnteresseerden zijn welkom. De middag vindt plaats in de grote zaal van de Bernoulliborg, Nijenborg 9, Zernikecomplex, Groningen.

Aanvang 12:45, afsluiting 17:00 uur.

Meer informatie
Kijk op www.speechles.nl

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...