Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Discussiemiddag, 15 mei: 'Vliegveld in zee, ja of nee?'

14 mei 2008

Donderdag 15 mei 2008 vindt er bij de Rijksuniversiteit Groningen een discussiemiddag plaats rond het thema ‘Vliegveld in zee, ja of nee?’.

Sprekers zijn oud-minister mw. Netelenbos, prof. Van Rhee (TU Delft, Offshore engineering) en dhr. Van den Noort (uitvinder Rotating Floating Airfield). Na de lezingen vindt er een debat plaats o.l.v. dhr. Van der Wilt (D66, Groningen), waaraan deelgenomen wordt door dhr. Koopmans (hoofd Airport Strategy KLM), dhr. Hassink (hoofd afdeling luchtvaart Milieudefensie), dhr. Baksteen (voorzitter Platform Nederlandse Luchtvaart) en dhr. Kieboom (plaatsvervangend hoofd Airport Development Schiphol).

Dagvoorzitter is Jan Riezebos van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG.

De organisatie is in handen van de commissie Speechles van TBV Lugus, de studievereniging van technische bedrijfskunde. Alle geïnteresseerden zijn welkom. De middag vindt plaats in de grote zaal van de Bernoulliborg, Nijenborg 9, Zernikecomplex, Groningen.

Aanvang 12:45, afsluiting 17:00 uur.

Meer informatie
Kijk op www.speechles.nl

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...