Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Discussiemiddag, 15 mei: 'Vliegveld in zee, ja of nee?'

14 mei 2008

Donderdag 15 mei 2008 vindt er bij de Rijksuniversiteit Groningen een discussiemiddag plaats rond het thema ‘Vliegveld in zee, ja of nee?’.

Sprekers zijn oud-minister mw. Netelenbos, prof. Van Rhee (TU Delft, Offshore engineering) en dhr. Van den Noort (uitvinder Rotating Floating Airfield). Na de lezingen vindt er een debat plaats o.l.v. dhr. Van der Wilt (D66, Groningen), waaraan deelgenomen wordt door dhr. Koopmans (hoofd Airport Strategy KLM), dhr. Hassink (hoofd afdeling luchtvaart Milieudefensie), dhr. Baksteen (voorzitter Platform Nederlandse Luchtvaart) en dhr. Kieboom (plaatsvervangend hoofd Airport Development Schiphol).

Dagvoorzitter is Jan Riezebos van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG.

De organisatie is in handen van de commissie Speechles van TBV Lugus, de studievereniging van technische bedrijfskunde. Alle geïnteresseerden zijn welkom. De middag vindt plaats in de grote zaal van de Bernoulliborg, Nijenborg 9, Zernikecomplex, Groningen.

Aanvang 12:45, afsluiting 17:00 uur.

Meer informatie
Kijk op www.speechles.nl

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws