Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Discussiemiddag, 15 mei: 'Vliegveld in zee, ja of nee?'

14 mei 2008

Donderdag 15 mei 2008 vindt er bij de Rijksuniversiteit Groningen een discussiemiddag plaats rond het thema ‘Vliegveld in zee, ja of nee?’.

Sprekers zijn oud-minister mw. Netelenbos, prof. Van Rhee (TU Delft, Offshore engineering) en dhr. Van den Noort (uitvinder Rotating Floating Airfield). Na de lezingen vindt er een debat plaats o.l.v. dhr. Van der Wilt (D66, Groningen), waaraan deelgenomen wordt door dhr. Koopmans (hoofd Airport Strategy KLM), dhr. Hassink (hoofd afdeling luchtvaart Milieudefensie), dhr. Baksteen (voorzitter Platform Nederlandse Luchtvaart) en dhr. Kieboom (plaatsvervangend hoofd Airport Development Schiphol).

Dagvoorzitter is Jan Riezebos van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG.

De organisatie is in handen van de commissie Speechles van TBV Lugus, de studievereniging van technische bedrijfskunde. Alle geïnteresseerden zijn welkom. De middag vindt plaats in de grote zaal van de Bernoulliborg, Nijenborg 9, Zernikecomplex, Groningen.

Aanvang 12:45, afsluiting 17:00 uur.

Meer informatie
Kijk op www.speechles.nl

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...

 • 15 januari 2019

  Resultaatgerichte aansturing in de publieke sector verhoogt motivatie én prestaties

  Het gebruik van resultaten bij de aansturing van medewerkers heeft ook in de publieke sector positieve effecten. Zogenoemde resultatenaansturing verhoogt de extrinsieke motivatie van medewerkers en leidt tot betere prestaties van de afdeling. Dat concluderen...

 • 10 januari 2019

  Gemeentelijke woonlasten stijgen fors door hogere afvalstoffenbelasting

  De gemeentelijke woonlasten stijgen dit jaar flink meer dan voorgaande jaren. Huurders betalen 5,4 procent meer, eigenaar-bewoners 4,3 procent. De stijging wordt veroorzaakt doordat de landelijke overheid de afvalstoffenbelasting met 139 procent verhoogt...