Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Koninklijke Onderscheiding voor Bram van Dam

27 april 2008
Bram van Dam
Bram van Dam

Bram van Dam, hoofd van de afdeling Financiën van de faculteit, is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau op voordracht van voetbalclub De Fivel te Zeerijp.  Afgelopen vrijdag kreeg Van Dam het lintje door burgemeester Albert Rodenboog van de gemeente Loppersum opgespeld.

Van Dam heeft zich vele tientallen jaren vrijwillig ingezet voor De Fivel, onder andere als penningmeester, secretaris en voorzitter. De burgemeester benadrukte in zijn toespraak bovendien zijn grote rol bij de totstandkoming van het nieuwe clubgebouw. Naast de werkzaamheden die Van Dam bij De Fivel deed, was hij ook actief in de Gereformeerde Kerk van ’t Zandt en meerdere andere maatschappelijke functies.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...