Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Koninklijke Onderscheiding voor Bram van Dam

27 april 2008
Bram van Dam
Bram van Dam

Bram van Dam, hoofd van de afdeling Financiën van de faculteit, is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau op voordracht van voetbalclub De Fivel te Zeerijp.  Afgelopen vrijdag kreeg Van Dam het lintje door burgemeester Albert Rodenboog van de gemeente Loppersum opgespeld.

Van Dam heeft zich vele tientallen jaren vrijwillig ingezet voor De Fivel, onder andere als penningmeester, secretaris en voorzitter. De burgemeester benadrukte in zijn toespraak bovendien zijn grote rol bij de totstandkoming van het nieuwe clubgebouw. Naast de werkzaamheden die Van Dam bij De Fivel deed, was hij ook actief in de Gereformeerde Kerk van ’t Zandt en meerdere andere maatschappelijke functies.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...