Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Koninklijke Onderscheiding voor Bram van Dam

27 april 2008
Bram van Dam
Bram van Dam

Bram van Dam, hoofd van de afdeling Financiën van de faculteit, is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau op voordracht van voetbalclub De Fivel te Zeerijp.  Afgelopen vrijdag kreeg Van Dam het lintje door burgemeester Albert Rodenboog van de gemeente Loppersum opgespeld.

Van Dam heeft zich vele tientallen jaren vrijwillig ingezet voor De Fivel, onder andere als penningmeester, secretaris en voorzitter. De burgemeester benadrukte in zijn toespraak bovendien zijn grote rol bij de totstandkoming van het nieuwe clubgebouw. Naast de werkzaamheden die Van Dam bij De Fivel deed, was hij ook actief in de Gereformeerde Kerk van ’t Zandt en meerdere andere maatschappelijke functies.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52
printView this page in: English

Meer nieuws