Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. Koning teaches microeconometrics in Beijing

13 juli 2007

In the week of July 2nd, Ruud Koning has taught an intensive course on microeconometrics at the Graduate University of the Chinese Academy of Sciences (GUCAS) in Beijing. The class consisted not only of students following a program at GUCAS, but it was also open for students from other universities. Approximately 90 students followed the course, part of the class is shown in the picture below:

Ruud Koning and class at the Graduate University of the Chinese Academy of Sciences
Ruud Koning and class at the Graduate University of the Chinese Academy of Sciences
Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:51

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...