Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

EU KLEMS calculations: Use IT or lose it

21 mei 2007

New calculations from the EU KLEMS project shed more light on Europe's productivity malaise. The research report of Bart van Ark and Gerard Ypma is being reviewed in The Economist. EU KLEMS is an international database project, lead by Bart van Ark and Marcel Timmer of the Faculty.

Use IT ore lose it

Article from: The Economist


Click here to read the whole article

Website EU KLEMS www.euklems.net

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:51

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...