Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Verhoef Faculty Fellow at Center for Services Leadership, Arizona State University

19 februari 2007
ASU
ASU

Professor of Marketing Peter Verhoef is appointed Faculty Fellow at the Center for Services Leadership (CSL) of the Arizona State University. The CSL was founded in 1985 to pioneer the study of services when business schools were focusing primarily on products and manufacturing enterprises.

The core message of the CSL is that services have to be managed, marketed and offered differently than products: a product will roll off an assembly line and it will look the same every time. But with services, such as loans, there’s a lot of variability, because there’s a human element. At the moment the CSL has established itself as a globally recognized authority for companies on how to compete strategically through the profitable use of services.

Faculty Fellows
The CSL has developed a renowned, by-invitation-only international group of Faculty Fellows. The Fellows are respected academicians who have collaborated with the CSL on research projects, executive education and/or publications related to advancing the field of services. Verhoef for example contributed through collaborative research on upgrading decisions in business-to-business relationships and understanding cross-buying in financial service industries.

Verhoef's colleague Ruth Bolton, Honorary Professor of Research on Customer Behavior at the Faculty, is also professor of Marketing at the Arizona State University. 

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:51

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...