Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe cursussen

01 november 2006

Het UMCG - Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) zet de organisatie van de klinische avonden verder voort in 2008.

Ook zullen er dagcursussen en studiedagen worden georganiseerd voor tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten (zie link hieronder).

In tegenstelling tot de dagcursussen en de studiedagen is er aan het aantal deelnemers van de klinische avonden geen limiet. Iedereen is hier van harte welkom.

Mocht u belangstelling hebben dan kunt u dat kenbaar maken per e-mail; u wordt dan vrijblijvend op een lijst gezet. Als de cursus definitief doorgaat, ontvangt u daarover apart (e-mail) bericht.

Ook nodigen wij u uit om suggesties te doen voor cursussen en klinische avonden die u hier in de regio wilt kunnen volgen.

Voor contactgegevens, meer informatie over het cursusaanbod en aanmelden gaat u naar de betreffende pagina van het CTM op de website van het UMCG.  

Laatst gewijzigd:08 juli 2016 09:31

Meer nieuws

 • 20 september 2018

  Koninklijke onderscheiding voor professor dr. Cisca Wijmenga

  Cisca Wijmenga, hoogleraar humane genetica aan de Faculteit Medische Wetenschappen/UMCG, kreeg woensdag 19 september uit handen van locoburgemeester Ton Schroor van de gemeente Groningen een koninklijke onderscheiding. Wijmenga is benoemd tot Ridder...

 • 10 september 2018

  ZonMW-subsidie voor studie naar niertransplantatie

  Onderzoekers van de sectie Nefrologie & Transplantatie van het UMCG hebben een subsidie van maar liefst 1,2 miljoen euro gekregen van Zon MW. De subsidie is voor een groot multicenter onderzoek bij patiënten ouder dan 65 jaar die een niertransplantatie...

 • 07 september 2018

  UMCG onderzoekt effect behandeling met virtual reality voor fantoompijn

  Het UMCG doet mee aan een groot internationaal onderzoek naar een nieuwe behandeling van fantoompijn. Bij deze behandeling krijgen patiënten trainingen met behulp van virtual reality en augmented reality.