Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe cursussen

01 november 2006

Het UMCG - Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) zet de organisatie van de klinische avonden verder voort in 2008.

Ook zullen er dagcursussen en studiedagen worden georganiseerd voor tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten (zie link hieronder).

In tegenstelling tot de dagcursussen en de studiedagen is er aan het aantal deelnemers van de klinische avonden geen limiet. Iedereen is hier van harte welkom.

Mocht u belangstelling hebben dan kunt u dat kenbaar maken per e-mail; u wordt dan vrijblijvend op een lijst gezet. Als de cursus definitief doorgaat, ontvangt u daarover apart (e-mail) bericht.

Ook nodigen wij u uit om suggesties te doen voor cursussen en klinische avonden die u hier in de regio wilt kunnen volgen.

Voor contactgegevens, meer informatie over het cursusaanbod en aanmelden gaat u naar de betreffende pagina van het CTM op de website van het UMCG.  

Laatst gewijzigd:08 juli 2016 09:31

Meer nieuws

 • 15 juni 2018

  Verslavingszorginstellingen moeten patiënten screenen op ADHD

  Verslavingszorginstellingen moeten patiënten screenen op ADHD Instellingen die verslavingszorg aanbieden, doen er verstandig aan om patiënten direct bij intake te screenen op ADHD. Dat vindt promovendus en psychiater in opleiding Katelijne van Emmerik-van...

 • 07 juni 2018

  Hoge sterfte onder leverpatiëntjes toont belang van levende donatie

  Twintig procent van de patiëntjes jonger dan zes maanden met de zeldzame leverziekte galgangatresie en ernstige leverbeschadiging die tussen 2001 en 2014 op de wachtlijst voor een levertransplantatie stonden, overleed voor een geschikte donorlever beschikbaar...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...