Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

General Electrics Plastics werkt intensief samen met opleiding Technologie Management

28 november 2006
GEP logo
GEP logo

General Electrics Plastics (GE Plastics) investeert in een lange termijn relatie met de Technologie Management programma’s van de Faculteit Bedrijfskunde. General Electrics Plastics zal bijdragen aan de programma’s  door workshops, het beschikbaar stellen van gegevens voor onderzoek, en bedrijfsbezoeken.

In de Engelstalige MSc Technology Management gaan studenten een actueel probleem van het bedrijf analyseren en hun resultaten in een vergadering van de raad van bestuur van GEP Europe presenteren. De samenwerking met GEP versterkt de inbreng vanuit de procestechnologie specialisatie van de Technologie Management programma’s. Dit past in het streven naar een grotere inbreng van het werkveld in de continue verbetering van de kwaliteit van de opleiding.

'TM studenten zijn belangrijk voor ons'

G. Boekhoudt, field marketing director of GEP Europe, een business unit met meer dan 6000 werknemers, zei: "studenten Technologie Management van de Rijksuniversiteit Groningen zijn belangrijk voor onze organisatie. De combinatie van technologische verdieping, degelijke onderzoeks- en communicatieve vaardigheden, en kennis van technologische innovatie maakt hen bijzonder aantrekkelijk voor een van GE’s leadership programma’s. General Electrics is een van de grootste ondernemingen in de wereld, maar we kunnen nog steeds veel leren van studenten Technologie Management, aangezien zij nieuwe ideeën, theorieën en benaderingen inbrengen die hun succes al hebben bewezen in andere technologisch gedreven industrieën.”

Violen uit nieuwe materialen
Violen uit nieuwe materialen

GE Plastics

Voorbeelden van producten van GE Plastics zijn kunststoffen voor de automotive industrie en nieuwe materialen die andere ontwerpen voor een viool mogelijk maken.

De geluidskwaliteit van de viool is te beoordelen door dit fragment af te spelen.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:50

Meer nieuws