Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

OsgLODeditor

06 juni 2005
.
.
Het HPC&V gebruikt het OpenSceneGraph formaat om VR-applikaties te bouwen. Om  een goede  performance te krijgen dienen ver weg gelegen objecten uit minder details te zijn opgebouwd dan dichter bij gelegen objecten. Daarom moet elk object verschillende levels of detail (LOD)  kennen waaruit een keuze wordt gemaakt al naar gelang de afstand tot het gezichtspunt. Met de OsgLODeditor kan men de afstand instellen waarbij van LOD wordt veranderd. Martijn Kragtwijk schreef deze handige tool.  De OsgLODeditor is open-source software, die gratis is te downloaden.
Laatst gewijzigd:24 januari 2020 16:14

Meer nieuws

 • 26 april 2023

  Koninklijke onderscheidingen voor RUG-medewerkers

  Op woensdag 26 april zijn op voordracht van de RUG twee wetenschappers koninklijk onderscheiden. Mevrouw prof.dr. K.U. Loos is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Uit handen van burgemeester K. Schuiling ontving zij de...

 • 26 april 2023

  Cisca Wijmenga in Raad van Toezicht Hanzehogeschool

  Cisca Wijmenga treedt per 1 september 2023 toe tot de Raad van Toezicht van de Hanzehogeschool.

 • 25 april 2023

  Reactie op kamerbrief internationalisering

  Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen heeft kennisgenomen van de Kamerbrief internationalisering in het hoger onderwijs die Minister Dijkgraaf op vrijdag 21 april naar de Tweede Kamer stuurde.